Ska vi spela lite klädpoker *L*

jag en fräsch milf

Ska vi spela lite klädpoker och ha en kul kväll? Jag som frågar är en fräsch milf som hade tyckt det vore trevligt med en kul dejt utan att planera allt för mycket. Klädpoker var bara ett förslag, vi kan hitta på så mycket mer, gå på bio, gå ut o käka, kolla en film hemma och fixa käk eller vad som helst.

Jag är sällan ute på krogen och helt ärligt det är faktiskt ganska skönt. Men jag vill dejta lite och helst vara hemma och ha det mysigt och kul. Men hur hittar jag en skön kille som vill det, inte på krogen iallafall, då blir det bara engångsligg mitt i natten och oftast lite berusad. Det blir lixom inte nåt bra sex då, oftast inte iallafall.

Hur som helst så vill jag ha en skön och rolig kväll tillsammans med en seriös kille. Lite gott att äta och dricka eller har du nåt annat förslag? Hur kvällen slutar får vi se, det är helt omöjligt att sia om redan nu, det är ju helt beroende på hur vi trivs tillsammans.

Jag är lite svag för yngre killar men egentligen spelar åldern inte så stor roll, det är viktigare att vi trivs ihop. Hade varit mysigt o dela en flaska vin och lösa världsproblemen. Vi hörs mer i chatten, väntar med spänning på dina förslag på vad vi ska göra! Kram

7 thoughts on “Ska vi spela lite klädpoker *L*

 • 08/10/2014 at 15:28
  Permalink

  18årig kille som gärna spelar klädpoker med dig och sedan gärna gosa naken. Hör av dig så kan jag skicka en bild. Hoppas vi ses 😉

  Reply
 • 10/04/2014 at 17:17
  Permalink

  26 årig man. Kåt, ses för möten när om helst. Har eget place, singel. Är alltid tillgänglig! Finns i Skåne. Maila mig hetis för intresse =)

  Reply
 • 09/04/2014 at 09:10
  Permalink

  Hej BB !
  Jag är en 20 år och vill gärna träffas dig jag blev intresserad av dig men var bor du nånstans?
  kan du hör av dig så fort snälla det mitt nummr ****** tack

  Reply
 • 02/04/2014 at 23:24
  Permalink

  oskuld på 18 år söker äldre för att ta hand om mig!

  Reply
 • 29/03/2014 at 21:55
  Permalink

  Ung man på 24 år här. Självklart är jag med på klädpoker med dig, mumsbit.

  Hör av dig så bestämmer vi träff..

  Reply
 • 17/03/2014 at 11:55
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som vill spela poker med dig och mycket mer. Jag är inte rädd för att testa nya saker och jag hade tyckt det hade varit spännande. Men kan du spela av mig byxorna?

  Reply
 • 16/03/2014 at 15:56
  Permalink

  Hej! Jag är 18 och snygg och spelar gärna klädpoker med dig!

  Hör av dig!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *