Sambo kvinna söker spänning och vill leva farligt

sambo kvinnaSe upp, sambo kvinna är på jakt hehe. Jag vill leva farligt, farligt i den meningen att risken för upptäckt finns men vi ska inte bli upptäckta. Jag behöver verkligen spänning i min trista vardag där jag är sambo med världens tråkigaste man men av olika anledningar kan jag inte separera.

Med en hemlig älskare som helst också är upptagen så kan mitt liv bli lite roligare. Så spännande att smita iväg, säga att jag ska till en väninna, åka och handla eller kanske på kurs med jobb och måste vara borta över natten, ja allt med spänning vill jag ha.

Det är lite svårt att ragga på krogen, blir allt annat än diskret, det är alltid någon som ser och någon som får för sej att börja snacka runt osv. Därför tänkte jag testa en sexannons och skriver helt ärligt att jag söker en knullkontakt för sköna möten. På detta sättet är det nog bra mycket lättare än på krogen att hitta dej. Du som har åsikter om att en sambo kvinna vill vara otrogen behöver inte anstränga dej att påtala det, jag bryr mej faktiskt inte om dina åsikter, det är MITT liv och inte ditt!

Du är precis som jag upptagen men får inte de du behöver i din relation, du saknar närhet, sex och någon att prata med utan att behöva tänka på hur du uttrycker dej och vad du säger. Du är fräsch och har möjlighet att ses gärna en gång i veckan och detta blir vår hemlighet som vi inte berättar ens för våra bästa vänner. Jag kan även tänka mej att ha engångs träffar men allt måste ske mycket diskret. Finns du som söker samma som jag gör?????

6 thoughts on “Sambo kvinna söker spänning och vill leva farligt

 • 01/08/2020 at 06:11
  Permalink

  Hej, en man här som har extrem stor sex drift som absolut inte vill förstöra något men kan inte hejda mina sexluster. Diskret är som du säger ett måste! Om du fortfarande inte har hittat någon som passar dig! Hör av dig!

  Reply
 • 13/10/2019 at 10:32
  Permalink

  Hej!
  Shit vad snygg du är på bilden, hoppas det verkligen är du. Nu va det ju en mindre evighet sen du postade din annons. Men om situationen fortfarande är samma för dig får du gärna höra av dig. Jag är 38 år och gift sedan länge. Om du hör av dig och vi bor tillräckligt nära varandra så kanske vi kan styra upp nåt?
  Puss

  Reply
 • 12/05/2019 at 20:18
  Permalink

  Låter så spännande. Smyga och inte bli upptäckta. Är sambo och behöver mer sex. Hör av dig

  Reply
 • 27/04/2019 at 07:55
  Permalink

  Hemligheter är till för att bevaras.
  Vilket län?:)

  Reply
  • 17/10/2020 at 07:29
   Permalink

   Kom till dady:) låt farligheter börja

   Reply
 • 04/05/2018 at 16:29
  Permalink

  Hör av dig till mig, gift man!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *