Mullig mörk kvinna söker en svenska älskare för träffar dagtid

svenska älskareHär finns jag som söker dig som vill bli min svenska älskare. Jag är mörk men har bott i Sverige i nästan hela mitt liv. Jag vill träffas på dagtid, det är den tid det passar mig bäst eftersom jag redan har en man därhemma. Men han ger mig inte vad jag behöver och det är där du kommer in. Jag kan ses måndag till fredag mitt på dagen och vi ses på hotellrum och vi delar på den kostnaden.

Jag ser bra ut och du måste föredra lite mulligare kvinnor för jag är inte trådsmal som du kan se. Kondom är ett krav och 100% diskretion är det som gäller. Jag vill att du är välutrustad, jag bara älskar stora kukar, min trånga fitta slukar hela din kuk, jag lovar. Om den inte är gigantiskt stor förstås, men gigantiskt stora kukar finns det nog inte så många av. Jag är kåt jämt och klär mej ofta sexigt under och njuter av att framhäva mina kvinnliga former med stil givetvis.

Sugen på att bli min svenska älskare och träffas några gånger i veckan på dagtid? Då måste du höra av dej direkt, jag väntar på dig!!

4 thoughts on “Mullig mörk kvinna söker en svenska älskare för träffar dagtid

 • 08/09/2018 at 02:12
  Permalink

  Du får mer än gärna höra av dig om du är intresserad! Mvh putte

  Reply
 • 02/07/2018 at 14:13
  Permalink

  Hej vill träffa dig om det går bra. Jag bor i Dalarna. Är 48år. Puss på dig ❤️

  Reply
 • 30/06/2018 at 16:43
  Permalink

  Hejsan! Jag är en välutrustan ung man som är 20 år gammal med en vältränad kropp dessutom. Jag älskar lite mulligare kvinnor som dig och har har länge drömt om en milf att ha kul med. Jag är på nästan vad som helst i sängen och gillar att hålla igång, så hör gärna av dig, så kam vi prata mer på Mail eller något. Puss 😘

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *