Naturlig, busig och helt vanlig kvinna är på jakt

jag pullar min mogna fitta

Hejsan! Jag söker yngre killar 25-35 år som attraheras av en mogen kvinna som är naturlig och har lärt mej att njuta av livet till 200%. Yngre killar attraherar mej av många orsaker, ert utseende, unga killar är sååå sexiga.

Ni är pigga i sängen och kan verkligen tillfredsställa mej tills jag är nöjd och ni ställer inga krav, vi kan vara kompisar. Jag behöver inte vara orolig att du vill ha nåt mer än sex och vänskap med mej.

Män i min ålder är gubbiga och inte alls så pigga i sängen så därför föredrar jag unga män. Jag är gift med en gubbe dock har vårt sexliv upphört en några år tillbaka och jag har tillåtelse att träffa andra.

Men bara så länge maken inte får veta något, det var kravet. Så vi får sköta våra träffar diskret och vi kan naturligtvis inte träffas hemma hos mej, därför måste du ha ett eget boende eller någonstans där vi kan träffas. Kondom är ett krav, renlighet likaså. Helst ser jag att vi träffas regelbundet om vi båda vill det. Kontakta mej i chatten!

5 thoughts on “Naturlig, busig och helt vanlig kvinna är på jakt

 • 10/04/2014 at 17:13
  Permalink

  26 årig man. Kåt, ses för möten när om helst. Har eget place, singel. Är alltid tillgänglig! Finns i Skåne. Maila mig hetis för intresse =)

  Reply
 • 09/04/2014 at 09:03
  Permalink

  Hej BB !
  Jag är en 20 år och vill gärna träffas dig jag blev intresserad av dig men var bor du nånstans?
  kan du hör av dig så fort snälla det mitt nummr ****** tack

  Reply
 • 08/04/2014 at 23:01
  Permalink

  Hej. Kille 28 år gammal. Bor i sthlm. Jobbar som PT och instruktör på heltid. Söker en mogen kvinna för härliga stunder nu när vårkänslorna blommar fram. Maila mig för vidare kontakt. Kan ses under veckodagarna för en fika eller liknnade. Mvh Manny

  Reply
 • 25/03/2014 at 15:34
  Permalink

  Hej!

  Är lite yngre än vad du sökte men vet att jag kan tillfredställa dig totalt.. Maila mig gärna så kan vi diskutera! 🙂

  Reply
 • 23/03/2014 at 22:47
  Permalink

  Hej! Jag är 22 år och min sexdrift har ökat en del de senaste 2 åren och är i behov av en riktig kvinna (på grund av att min nuvarande partner inte lyckas tillfredsställa mig helt)!
  Slicka och att ha sex länge är något som jag tycker mycket om!

  Kram Markus

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *