Mogen gift kvinna drömmer en våt sexdröm

mogen gift kvinna

Jag, en mogen gift kvinna, träffar en ung kille på nätet och vi ses när min man är bortrest vilket han är väldigt ofta. Du kommer hem till mej, jag är snyggt och sexigt klädd i en kort kjol (inga trosor) med stayups och en lite genomskinlig blus och ingen bh så du kan ana mina stora tunga mogna bröst och mina hårda bröstvårtor genom den tunna blusen. Jag serverar oss varsitt glas rött och vi sätter oss i soffan brevid varandra och pratar lite.

Jag särar lite på benen och eftersom min kjol är så kort så kan du ana min helrakade mogna fitta men du vågar inte titta så mycket som du önskar, jag kan se det på dej, jag särar lite mer på benen och tittar bort en stund så du får chansen att se min fina mogna fitta ordentligt. Jag ser i ögonvrån hur du tittar mmmmm. Jag älskar att visa upp mej och du älskar att titta.

Jag, en mogen gift kvinna fantiserar

Jag ser att bulan i dina byxor blir större och större. Jag smeker dej lite försiktigt på låret och lutar mej framåt så du kan se mina stora pattar, nu vågar du titta och du tar din hand utanpå min blus och smeker mina bröst. Jag är så kåt redan och stönar högt du fortsätter med handen innanför min blus och börjar sakta knäppa upp min blus.

Du darrar lite på handen, det gör mej ännu kåtare, du suger på mina hårda bröstvårtor och jag känner att nu är det dax att befria din stora unga kuk från dom trånga byxorna och knäpper upp och tar ut kuken, åhhhhhh vilken hård kuk jag ser kuksaften nästan rinna från ollonet jag börjar sakta runka. Men kan inte hålla mej länge förrän jag lutar mej ner och börjar suga din hårda villiga kuk samtidigt som jag står på alla fyra på golvet och bakom mej har jag en spegel så du kan se min mogna fitta i spegeln.

Jag suger och smeker din kuk och måste sakta ner flera gånger för att du inte ska spruta. Men till sist kan jag inte sluta jag vill ha sperma jag vill att du ska explodera i min mun och all din varma sperma ska komma ut, du stönar och du sprutar min mun full och jag sväljer hela satsen mmmmmm. Sen fortsätter vi, du börjar knulla mej, slicka min fitta och så fortsätter det i många timmar så skönt mmmmmm, Nästa gång kanske grannfrun är med.

Kan du hjälpa mej att uppfylla min våta sexdröm? Jag hoppas att jag kan hitta just dej här så jag kan få uppleva min sköna dröm i verkligheten.

6 thoughts on “Mogen gift kvinna drömmer en våt sexdröm

 • 21/09/2020 at 22:50
  Permalink

  Oskuld på 20 år som gärna gör det första gången med en äldre kvinna

  Reply
 • 26/05/2015 at 16:04
  Permalink

  Är gärna me o hjälper dig med denna drömmen! Hör av dig så fixa vi det här;) kyss

  Reply
 • 13/11/2014 at 01:21
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 20 år och är väldigt intresserad utav att få träffa dig. Jag älskar din fantasi och vill vara med och uppfylla den. Vill du vara diskret så har jag det största förståelse för, annars är det bara att köra på 🙂 om jag passar in i vad du söker så är det bara att skriva tillbaka så får du veta mer om mig 😉

  Andre

  Reply
 • 25/09/2014 at 02:30
  Permalink

  Uppfyller gärna din härligt kåta dröm med dej, jag är riktigt kåt och snuskig och älskar att bli retad och retas.
  Älskar att slicka en riktigt våt och kåt fi**a något som gärna görs i timmar…
  Hör av dej så berättar jag mer om mej och vad jag vill göra för dej.
  //Joakim

  Reply
 • 18/07/2014 at 23:29
  Permalink

  Hej! Jag är en ung kille som verkligen skulle vilja uppfylla din dröm! Hör gärna av dig ifall lusten finns. 😉

  Reply
 • 16/07/2014 at 04:57
  Permalink

  Hejsan den där drömmen vill jag hjälpa dig med är en ung å kåt kille som hjälper dig gärna hör av dig

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *