Mogen kvinna söker mys med en kille 23-35 år

Mogen kvinna söker mys med en kille 23-35 årHär finns jag, en mogen kvinna som söker mys och gos med en kille som är yngre än mig. Om myset går över till sex är det bara ett plus, lyckas du tända mig? Jag är väldigt kräsen och det är inte vem som helst som duger till mig.

Attraktionen är för mig viktig, det handlar inte bara om ditt utseende, det är så mycket mer. För mig är det inre viktigt, din charm, ditt sätt att vara och behandla mig på. Men visst, utseendet spelar roll i det stora hela.

Varför jag vill träffa killar som är yngre än mig? Det är en enkel fråga att besvara. Killar i min ålder och äldre är för det mesta gubbiga och det går jag absolut inte igång på. Sen har ni yngre killar många fördelar, ni är pigga och kan hålla på länge och behöver inte så lång tid innan ni är på G igen.

Lammkött är aldrig fel och en mogen kvinna och en yngre man är rent fysiskt skapta för att ha sex och mys. Nu låter det kanske som jag vill knulla direkt, men så är det inte. Det kanske blir så att första gången vi ses så myser vi bara, jag är ingen lättfotad kvinna nämligen. Ska du få mig på rygg så får du jobba lite för det, är du beredd på det?

5 thoughts on “Mogen kvinna söker mys med en kille 23-35 år

 • 14/04/2017 at 05:00
  Permalink

  Glömde ju säga att ja alltid har uppskattat lite äldre kvinnor, tycker bara att det är sexigt helt enkelt å jag gillar spelet i att du vet om att jag vill ja dig å så är det extra skönt om man lyckas få dig helnöjd, är en hel njutning bara det. Du verkar så sjukt fin å jag vill ja dig på en pedistal å skämma bort dig på alla vis. Du skulle gilla det till 99 % Haha ? Nu är det bara att hälla kallt vatten här i knät. *Mwaah*

  Reply
 • 14/04/2017 at 04:47
  Permalink

  Är en charmig kille 27 år i sthlm som tycker det vore jättekul att ses å se vad du tycker. Lite lättare irl att flirta ner dig i brygga då oxå haha ? Har god självkännedom å erfarenheten säger att vi skulle få det jättekul likväl som att du blir nyfiken. Ser bra ut å vet ju vad jag ska skulle gilla så utan att skryta vet jag att ingen varit missnöjd utan snarare tvärtom. Vill oxå känna av vem du är bortsett från att du är fysiskt superhet å att ja önskar få visa dig hur jag tycker kvinnor ska rås om. Men fräsch räcker ju inte om om man är socialt handikappad eller allmänt trög heller sååå. Kanske ses över några drinkar kanske?.*blink* Puss å kram å smek till dig ändå ? /Sebastian

  Reply
 • 11/04/2017 at 11:26
  Permalink

  25 årig kille som är uthållig och bered på att jobba! Finns i Sthlm men är rörlig hör av dig så får vi se 🙂

  Reply
 • 10/04/2017 at 12:32
  Permalink

  25 åring som är beredd att jobba.

  Reply
 • 08/04/2017 at 23:17
  Permalink

  24 årig kille här ifrån Göteborgs trakten
  Hör av dig vettja 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *