Mogen kåt och villig kvinna söker

jag mogen och sexig i svartFinnes: en mogen kåt och villig kvinna som gillar att klä mej snyggt och sexigt, både till vardags och till fest. Som person är jag en trevlig prick, social och lätt att umgås med och att träffa nya människor är något jag verkligen gillar. Enligt mej själv så ser jag bra ut trots att jag passerat dom fyrtio även om jag är långt ifrån perfekt, åren har satt sina spår.

Sökes: En man, gärna yngre men inte ett krav, en man som vill träffas lite då och då, både för skön samvaro men även för lite socialt umgänge. Du vill inte involvera dej i något fast förhållande med krav och sådant utan endast träffar när vi båda kan och har lust.

Att jag annonserar här beror på att jag har en ganska hög sexlust som bara ökar hela tiden och då tror jag att jag hittar rätt man här, hoppas jag iallafall. Hör av er, ni män som tror vi kan ha trevligt och skönt tillsammans!

4 thoughts on “Mogen kåt och villig kvinna söker

 • 26/10/2017 at 16:48
  Permalink

  Hej smula. Jag vill gärna träffa dig. Puss på din mus.

  Reply
 • 09/07/2015 at 09:49
  Permalink

  Hej! Gillar sexiga kläder, höga klackar och lite kurvor.
  Hoppas på lite sköna träffar. Hör gärna av dig så får vi se?

  Reply
 • 23/06/2015 at 21:05
  Permalink

  hej jag är en kille som alltid drömt om äldre kvinnor det gör mig mer tänd än kvinnor i min ålder. Hör av dig! MvH: Johan

  Reply
 • 18/03/2015 at 14:27
  Permalink

  Hej. Hör av dig till mig och vi skriver mer där. Pussss

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *