Milf är sugen på sex

milf som är sugen på sexHej här finns en milf som är sugen på sex. Är en snygg och fräsch kvinna som börjat fantisera om något speciellt. Jag har upptäckt att yngre män och killar tittar på mej. Först trodde jag att det var något som var fel,  men nu är det uppenbart. Dom tycker helt enkelt att jag är värd att titta på Att jag är sexig. Det har ju såklart väckt tankar som jag inte haft innan. Kanske jag inte behöver begränsa mej till män i min egen ålder utan kan tänja på gränserna?

Min fantasi – sex med en yngre kille

Så jag har funderat både länge och väl, i ett år snart. Och nu känns det som om jag vill prova. Min fantasi handlar alltså om att ha sex med en man eller kille som är yngre än mej. Ganska mycket yngre! Jag vänder mej till er som är 25, och kanske ett par år yngre t.o.m. Jag är faktiskt singel, och kan unna mej det jag vill ha. Har varit gift två gånger, skild sen två år. Letat efter en ny man, inte precis för att ha ett stadigt förhållande kanske, men inte hittat någon som fallit mej i smaken.

Och nu när dom tankarna om en yngre man växt sej starkare så , ja – varför inte? Lite hemligt får det ändå va, för jag har en sån position i samhället att jag inte kan skylta med det. Men jag går gärna ut med dej! Vill att vi ska träffas och snacka lite. Sitta någonstans där det är lugnt och mysigt och ta ett glas vin och så. För tror inte på att bara stämma träff för att direkt hoppa i säng. Det ska byggas upp. Men om du får mitt hjärta att banka och får mej kåt, ja då kan det bara gå åt ett håll. Jag är frigjord, sexig och uppfinningsrik. Det är helt underbart att vara i min ålder. Inga krav längre och man kan njuta fullt ut. Och det gör jag! Ska bli spännande med en ung man. Blir kåt när jag tänker på allt vi kan göra. Din kropp. Jag är säker på att du kommer att falla för denna milf.

9 thoughts on “Milf är sugen på sex

 • 10/05/2019 at 18:26
  Permalink

  hej kille 25. träffas gärna. Du kommer inte bli besviken. hör av dig!

  Reply
 • 29/04/2019 at 16:55
  Permalink

  Det här är verkligen perfekt. Det är hur sant som helst..unga killar älskar att titta på milfs. Om du är intresserad så kan vi höras vid och kolla om det kan bli något. är min e-mail. Bara att skriva. Du kommer verkligen att få ett svar. Med mig så tänjer du verkligen på gränserna om du gillar age play. Det låter underbart att titta efter ifall man passar för varandra och försöka bygga upp en relation för rent nöje. Jag hoppas jag har gjort dig nyfiken..väntar på svar. Det ska bli spännande kram.

  Reply
 • 28/04/2019 at 06:44
  Permalink

  Hej jag är 24 år gammal . Jag älskar sex kan ligga mer än tre gång om dagen
  Jag är ut efter Milfar så om du är intresserat sms mig .
  Jag är Afrikan har bott i Sverige i åtta år . Är inte ut efter nåt annat än sex

  Reply
 • 23/12/2013 at 11:20
  Permalink

  Är en 25årig kille gärna träffas regelbundet. Har länge haft en fantasi om att ha sex med en äldre mogen kvinna. Bor i Göteborg men besöker Stockholm tit som tät.
  Med vänliga hälsningar

  Reply
 • 21/12/2013 at 19:17
  Permalink

  Hej sexy milf, din kropp ser extreme het ut , här har du en man , 24 årig ,redo för din äventyr ,

  Skriv till ********@hotmail.com för att få kontakt

  Mvh

  Din kk

  Reply
 • 21/12/2013 at 18:53
  Permalink

  John 24 årig kille ,skriv till mig via ********@hotmail.com

  Reply
 • 21/12/2013 at 18:52
  Permalink

  Hej baby 24 årig kille ,20cm kuk ,skriv till mig om du är intresserad o vill uppleva en oförglömlig upplevelse , skriv till ********@hotmail.com

  Mvh
  John sexy

  Reply
 • 16/12/2013 at 10:44
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 letar efter en KK
  har ett biljardbord som jag vill testa att spela på 😉

  Reply
 • 19/11/2013 at 22:02
  Permalink

  Hej! Jag träffar gärna dig och ger dig den njutning du söker. Jag älskar mogna kvinnor som vet vad de vill:)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *