Lagom mogen kvinna med sköna former söker….

jag naken i duschen

Här har ni en precis lagom mogen kvinna med runda sköna former som är riktigt dejtingsugen. Det är väl inget speciellt jag söker, för håll med, att söka något speciellt är svårt när man inte träffats öga mot öga! Jag är öppen för förslag, men för guds skull uppför dej! Skamliga förslag, ja tack men gör det då på ett snyggt sätt, det finns inget mer avtändande än skamliga förslag som läggs fram på fel sätt!!!

Seriösa killar i nästan alla åldrar kan skriva en rad och försöka fånga mitt intresse! Vi snackar lite i chatten, checkar av läget och sånt sen ser vi vad som händer, låter det vettigt?

4 thoughts on “Lagom mogen kvinna med sköna former söker….

 • 15/06/2019 at 05:26
  Permalink

  Hej! Är en kille på 36 år, några extra kilon själv men älskar verkligen allt det vackra med kvinnliga former. Pratar gärna vidare med dig och ser om det kan resultera i något. Kanske bara en träff på allmän plats så vi kan känna på varandra först, se om ci klickar. Har en del förslag på vad som skulle kunna ske om vi klickar. Är du nyfiken får du gärna höra av dig 🙂.

  Reply
 • 13/06/2019 at 14:07
  Permalink

  Pratar mycket gärna med dig! Som du säger är det svårt att veta vad det skulle leda till, men utifrån bilden tror jag inte det skulle finnas några problem vad det än var…

  Reply
 • 12/06/2019 at 06:13
  Permalink

  Hej. Det vore trevligt att prata med dig å ha lite roligt.

  Reply
 • 25/09/2014 at 02:15
  Permalink

  Hej!
  Vill träffa dej och tillfredställa dej.
  //Joakim

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *