Kåt kvinna undrar om det finns några seriösa killar här????

jag mogen och het

Hej svejs här har ni en kåt kvinna som är 30+ som undrar var alla seriösa killar har blivit av??? Jag vill inte ha någon seriös dejt i den mening att vi ska bli ett par, utan jag söker någon att njuta med. Det där med krav och sånt är inte riktigt min grej. Helst vill jag dejta killar i min egen ålder så kring 30 vill jag att du är. Du är ganska välutrustad och uthållig, gärna tränad men inget krav.

Du är singel för det där med otrohet får mej att kräkas!! Jag gillar vanlig sex, gärna utomhus nu när våren är här, lite busigt men ändå diskret. Jag har alltid drömt om att gå på nakenbad, kanske vi kan göra det tillsammans i sommar?? Jag ser helt okej ut och min kropp är snygg, det tycker jag själv iallafall och jag har förstått att det finns fler som tycker det. Du måste våga ses, vågar du inte det så låt bli att skriva till mej, för någon mailvän söker jag inte. Hoppas du finns därute nånstans, du seriösa och fräscha kille! Puss & kram

3 thoughts on “Kåt kvinna undrar om det finns några seriösa killar här????

 • 05/06/2014 at 22:01
  Permalink

  Skriv ett mail tillbaka så kan vi snacka

  Reply
 • 30/05/2014 at 02:38
  Permalink

  Hallå där du sexiga tjej här år jag, den perfekta killen för dig!!!
  Jag är en mysig rätt snygg goo kille som gillar långa förspel spontan sex ute eller var som helst det behagar dig!
  din mus såg väldigt inbjudande ut för min tunga! älskar att slicka suga på klittan har en stor grog som andra aldrig trott de ska få i sig orkar mycket & länge hoppas du är lika snygg som din kropp är för den vill jag kyssa från topp till botten..
  Kontakta mig & lår känna mig så skickar jag lite bilder om du vill ha det!?
  Missa mig inte nu bara för det är en grym förlust för dig isf (ler) så skynda dig att svara mig så ska du få riktigt ordentlig mycket till du inte vill ha mer d får du lite mer ändå om du orkar jag är 38 men ser max ut som 25-30år
  skriv till mig på & jag lovar dig vi kommer klicka vi 2!!! längtar läcker baby…
  Hoppas du svarar snarast du kan så du inte missar mig, för det vill du inte göra lovar jag dig baby…
  svar mig på

  Kramar &kyssar mm

  Reply
 • 05/05/2014 at 21:38
  Permalink

  Hej, jag uppfyller dina krav men jag är 25. Jag inte den som backar ur att träffas irl. Jag tycker du är sexig och skulle behandla dig på bästa sätt. Skriv till mig på min mejl ******. Jag hoppas vi ses snart.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *