Gift och vill träffa nån för seriöst förhållande

Är en gift kvinna

Är en gift kvinna och jag är kring 30 men min man är inte snäll mot mej. Jag måste skilja mej men jag har inte energin till att göra det på egen hand. Jag behöver få något annat att tänka på för att orka med att skilja mej, därför hoppas jag att jag hittar en kille som jag gillar. Det behöver inte vara kärlek, vänskap går också bra, vänner kan man inte få för många av.

Om det klickar mellan oss är det nice, men inget jag förväntar mej. Och vad det gäller känslorna för min nuvarande make så finns där inga känslor, dom har varit borta sen länge, jag vill bara härifrån. Jag kanske ska säga att jag inte vill att du blir inblandad och jag kommer absolut inte att berätta om dej för min make, absolut inte, så tänk inte på det.

Jag behöver bara nån som sparkar mej i ändan så jag kommer bort från han. Jag har försökt många gånger men har inte fixat det. Därför hoppas jag att någon finns här, någon som vill träffas och se vad som händer.

Jag ser helt okej ut, 164 cm och väger kring 60 kg, mellanblont långt hår och en snygg rumpa (sägs det), jag är nöjd med mej själv även om jag inte är någon pangbrud utseendemässigt. Jag vågar inte lägga ut någon bild här så vi byter bilder sen när vi fått kontakt. Hoppas du finns därute någonstans, många kramar till dej från mej!

3 thoughts on “Gift och vill träffa nån för seriöst förhållande

 • 08/08/2016 at 11:06
  Permalink

  Hej jag år 25 bra killa jag vill suga till dig ok sknulla ska skaicka bild min kuk till dig kom prova min kuk

  Reply
 • 23/06/2016 at 15:46
  Permalink

  Hej tjejen.
  Jag är en äldre kille runt 1,67. Tycker du att jag kan vara till någon hjälp för dig att fatta konkret beslut och verkställa det, så är du välkommen att höra av dig. Under vilka former får vi väl diskutera senare.

  Reply
 • 21/05/2016 at 00:06
  Permalink

  Hej är en lång stilig Latino kille, bra utseende, och önskan att få dig att må bra,i sängen eller som en vän, eller båda Jag tror att livet är kort och ger oss nu detta,Jag hoppas att höra snart om dig.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *