Gift och uttråkad och ensam

Gift men uttråkad och ensam ändåÄr en kvinna som varit gift i många år. Trivs väl inte jättebra med det. Det blev fel kan man säga, redan från början. Träffades unga, jag blev gravid jaha och då gifte man sej helt enkelt, så var det på den tiden. Så man kan väl inte säga att han är mannen i mitt liv. Dock rullar det på och åren går. Nu är jag över 40 och lever med en man som verkligen inte fattat att man måste underhålla sitt äktenskap. Han bara lutar sej tillbaka och låter magen växa och skägget gro. Alldeles för bekväm i vårt förhållande.

Jag har inte tappat stinget dock! Anstränger mej faktiskt. Håller mej snygg och fräsch. Gillar att köpa nya kläder och följa modet. Byter frisyr då och då, färgar, fixar naglar. Ja, du förstår. Vi är alltså ganska olika min man och jag. Och på senare tid har jag undrat varför jag nöjer mej med detta!? Jag har fortfarande en snygg och sexig kropp, även om åren har satt sina spår. Men så ser ju dom flesta ut, eller hur? Och jag kräver inte en modell till man, nej men lite ansträngning kan man väl begära!

Om magen putar lite, är bara naturligt när man kommit en bit upp i åren. Och grå hår och rynkor och sådant. Men man kan ju piffa till sej, och man kan ju tänka lite på vad man äter och ut och röra sej lite också! Jag tänker skaffa mej en man för sex, för att känna på hur det kan vara.

Jag hoppas på en trevlig och fräsch man i 35–55års åldern. Om jag så bara får prova en enda gång, så vill jag i alla fall försöka! Jag kräver inte att du är singel, men skulle helst vilja det. Om du lever som jag i ett trasigt och alldeles för bekvämt förhållande, så är det helt okej. Men helst ska du inte ha någon fast relation. Jag kanske hoppas på någon som gör det värt att ta sej ur det här äktenskapet, dock vill jag inte hoppa in i något stadigt direkt, så inga krav tack! Kraaam <3

12 thoughts on “Gift och uttråkad och ensam

 • 25/01/2016 at 23:14
  Permalink

  hejsan ja det låter bra, maila mig så kan vi pratas vid och planera sexkvällarna 😉

  Reply
 • 25/01/2016 at 21:00
  Permalink

  hejsan gillar din annons , du är den kvinnan jag söker efter , är ung fressh, har företag och affärsresor utomlands där du kan följa med men maila mig så kan vi dela mer om dina tankar och luster 😉

  Reply
 • 23/12/2015 at 08:56
  Permalink

  Du verkar intressant hör av dig så kan vi ha det mysigt mvh uttråkad kille på 34

  Reply
 • 16/12/2015 at 22:14
  Permalink

  Ung kille på tjugo år som vill testa äldre damer. Kan min grej

  Reply
 • 12/12/2015 at 06:18
  Permalink

  Hej du verka behöva litte extra jag en svart man på 51 år jag skulle viljs träffa dig så får vi se va som händer

  Reply
 • 11/12/2015 at 18:30
  Permalink

  Hej är en kille på 26 år, förstår exakt vad du menar, då ja träffat kvinnor med liknande situation som din, jag ser bra ut , hyfsad vältränad kropp och intresserad av dig 🙂

  Reply
 • 11/12/2015 at 10:47
  Permalink

  Hejsan uttråkad och ensam.

  jag vet hur det var att leva med en person som aldrig ville eller försökt på sexuella planet. Men som tur tur det slut. Men jag har levet singel ett bara tag nu.
  MEN saknar det kvinnliga könet och känna värme från en kvinna.
  Att få smeka och kyssa det kvinnliga könet.
  Känna vibrationen och längta efter denna härliga kvinnlig person.

  Kan det vara du.

  En som saknar en go härligt kvinna för trevliga stunder.
  Skicka gärna en rad om vad du känner och tänker.

  Kram

  Reply
 • 09/12/2015 at 20:11
  Permalink

  Ooh ja här kommer jag 🙂 Letat länge nu för en äldre sugen kvinna som gärna vill vara med kille på 32 😉 xoxo

  Reply
 • 16/11/2015 at 19:35
  Permalink

  Hej, du verkar vara precis den jag letar efter! Jag är i exakt samma situation som du och skulle hemskt gärna vilja ha kontakt med dig.
  Hör av dig 🙂
  /Hasse 44 år

  Reply
 • 13/11/2015 at 19:55
  Permalink

  Hej er 49 år,er gift men alt for lite sex,du hörs trevlig ut,hör av deg.

  Reply
 • 13/11/2015 at 16:14
  Permalink

  Hej. Skulle gärna komma i kontakt med dej. Kanske över en fika till att börja med, och om kemin stämmer kan vi ha det skönt tillsammans. Skriv gärna till mig.?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *