Busig mullig kvinna söker

jag naken utomhus

Jag är en mogen kvinna, åldern min är hemlig! Det jag söker är män för gemensam härlig mjuksexnjutning, erotisk massage med härliga oljor är otroligt skönt att både få ge och ta. Jag är inte världens snyggaste kvinna men jag hoppas att någon attraheras av mej, har en mullig kropp med ganska många kilo för mycket men jag är ganska nöjd själv, borde gå ner några kilo men det är lättare sagt än gjort. Du får helt enkelt tända på mej så som jag är, det du ser är det du får!

När vädret tillåter det så gillar jag att vara naken ute i naturen, blir dubbelt så härligt när man är två, men nu är hösten här men det kommer en vår snart igen. Om jag träffar nån regelbundet och det håller i sej till våren så vet du vad jag vill hitta på då! Jag känner att det är fel att ställa en massa krav, kanske skulle jag missa en bra man om jag skulle vara ytlig, så därför, skriv, berätta lite om dej själv och vad du gillar så får vi se vart vi hamnar! Kramar om!

3 thoughts on “Busig mullig kvinna söker

 • 09/06/2019 at 18:48
  Permalink

  Erotisk massage med oljor el massagetvål är underbart att få o ge. Är ingen mästare på att masera men man får gå på känsla o ömhet. Finns inget härligare än att smeka en kvinnas mjuka o lena hud med fingrar o läppar. Av bilden att dömma ser du underbart härlig ut.. Mjuk, go o attraktiv… Erotisk massage kan vara ett härligt förspel el en underbar upplevelse med mycket ömhet, kel, kyssar o smek..

  Reply
 • 16/06/2015 at 18:00
  Permalink

  Tycker du ser jättefin ut på bild, och tycker din text är underbar. Nyligen separerad som jag är efter långt sexlöst förhållande, längtar jag efter närhet och intimitet. Jag tycker värme och humor är långt viktigare än utseende. Över femtio har jag hunnit bli, 180 cm och slank kroppsbyggnad.
  Hör gärna av dig

  Reply
 • 10/01/2015 at 12:13
  Permalink

  Hej
  Här finner du en trevlig kille/man på 55 gift men saknar det sköna här i livet, har som sagt ett bra äktenskap men det är helt sex löst.
  Vore kul om vi kunde ses och om tycke uppstår så kanske vi kunde få det skönt tillsammans bägge två.
  Jag är i Stockholm med jämna mellanrum.
  Jag gillar vanligt mjuksex med mycket sug, slick, hångel, kramar

  Hoppas att vi kan ses
  Puss

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *