Attraktiv kvinna söker en riktig man

jag en skön milf

Här har ni en snygg kvinna, en milf sägs det, som är från norra Sverige, Norrbotten närmare bestämt och jag är på jakt efter en skön man, en riktig man! Du ska ha stor kuk (minst 18cm) och du ska knulla mej i alla möjliga och omöjliga ställningar och du ska ska både gilla hård och brutal sex lika mycket som mjuk och passionerad sex.

Långa förspel gillar jag, med skön massage, gärna med nån massage olja, jag är ganska duktig på att massera, kan lära dej om du vill!

Jag är singel och tänker fortsätta vara det så du som vill ha nåt mer än sex och ev. vänskap behöver inte skriva till mej. Singellivet är perfekt, jag har i många år varit i en relation och nu vill jag ha friheten jag har lärt mej leva med och älskar den. Därför spelar ditt civilstånd ingen som helst roll, det är ditt samvete, jag bryr mej inte, jag sätter mej själv i första rummet numera.

Det gör inget om du bor i en annan del av landet, jag föredrar helgträffar och det finns flyg och andra fortskaffningsmedel om vi bor långt ifrån varandra och sen har jag bil och körkort också. Första träffen sker hos mej, jag åker ingenstans första dejten som sagt. See U!

3 thoughts on “Attraktiv kvinna söker en riktig man

 • 24/01/2015 at 00:14
  Permalink

  Du är ju fantastiskt läcker. Jag skulle gärna vilja se mer av dig. Svarar du på detta så får du mitt nummer.

  Reply
 • 19/11/2014 at 11:29
  Permalink

  hej jag gillar rollspel och ärväldigt sexuell av mig är 18 år med 18cm och vill lära mig allt av en erfaren milf kontakta gärna mig för bilder och sånt

  Reply
 • 13/11/2014 at 18:31
  Permalink

  Hej,
  Jag är 26 år kille från Stockholm. Är intresserad, hör gärna av er 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *