Särbo kvinna söker lite spänning sidan om

min trånga mogna fitta

Hallå! Här har ni en mogen kvinna som är särbo men söker lite spänning sidan om. Min särbo kan inte tillfredsställa mej sexuellt, inte på långa vägar och jag har gett upp nu. Nu förstår jag varför det är så vanligt att folk är otrogna, det går för tusan inte att leva utan sex!!

Jag bor som sagt själv men helst vill jag inte att du kommer till mej, särbon har nämligen nyckel och kan komma och överraska när som helst. Den risken vill jag inte ta, så helst ses vi hos dej eller någon annanstans.

Nu när sommaren snart är här kanske vi kan ta med oss en filt och fikakorg och sticka ut i naturen någonstans *blink*, det hade varit riktigt spännande!! Det är viktigt att vi båda är 100% diskreta och det bästa vore om du också har någon, då blir det mer på lika villkor och vi båda vet hur viktigt det är att vår hemlighet stannar oss emellan.

Jag har ganska hög sexdrift och när jag väl börjat kan jag inte sluta, det måste du kunna klara av, gör du det??? Stor eller liten kuk spelar ingen roll för mej, det som spelar roll för mej är att du kan hantera den och göra det skönt för mej! Jag är ganska säker på att jag kommer att göra dej nöjd, ingen har klagat hittils. Jag ser bra ut för min ålder, ofta får jag höra att jag ser yngre ut än vad jag är!

7 thoughts on “Särbo kvinna söker lite spänning sidan om

 • 30/04/2019 at 07:41
  Permalink

  Hej du låter väldigt mysig och skulle gärna vilja träffa dig och det skönt med dig. Gillar det jag ser och läste. Hoppas du hör av dig kyss

  Reply
 • 29/04/2019 at 19:31
  Permalink

  Hallo!
  Får tyvärr hålla med alldeles för lite sex här också.
  Vi kan kanske ta en fika först å se vart det leder! Cu babe.

  Reply
 • 29/04/2019 at 13:30
  Permalink

  kontakta mig om du vill ha en 21 cm lång kuk

  Reply
 • 29/04/2019 at 07:50
  Permalink

  Hej, jag vill träffa dig. Jag är diskret av mig och jag är som du. När jag kommer igång kan jag inte sluta och ger mig hän till stunden. Vi passar nog varandra. Skriv till mig på min mejl *****.

  Reply
 • 21/05/2014 at 14:47
  Permalink

  Finns du i Malmötrakten ? Svara i så fall på min mail.

  Reply
 • 12/05/2014 at 19:33
  Permalink

  Kunde inte låta bli,
  Jag klart nyfiken på dig, hör av dig vid tillfälle så berättar jag mer…

  Reply
  • 04/05/2019 at 06:54
   Permalink

   Härligt. Då är vi två. Var bor du? Hänger du ngt i Sthlm?

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *