Äldre dam söker en riktig man för någon sorts förhållande

Hej alla trevliga och fina män, för visst finns ni, kanske finns ni här om jag har tur! Här har ni en äldre dam som är sökande. Ja jag är faktiskt är lite äldre, 60 plus, men ändå väldigt fräsch för min ålder. Jag är smärt och relativt ung ändå och arbetar ännu. Jag är absolut ingen gammal tant som sitter och virkar eller stickar. Nej jag är en sexig dam som längtar efter en riktig man. Du får gärna välutrustad och du är glad för äldre och mognare damer. Det spelar ingen roll om du är lite yngre eller äldre, men jag ser helst att du passerat 40.

äldre dam

Av mej får du mer behållning än av de unga söta tjejerna även om jag inte har den kropp jag hade när jag var 20. Jag kan mina saker och är ständigt sugen, trots att jag är ganska gammal, inget konstig med det. Även om många tror att man inte är så sugen bara för man börjar bli gammal.

Hör av dej till mej och du kommer att få dej en oförglömlig upplevelse (hoppas jag). Jag är väldigt social och är rolig att umgås med, jag föredrar att vara aktiv och göra saker framför att sitta hemma i soffan. Och jag ligger hellre med dej än sover middag. Givetvis är jag ensamstående och det förutsätter jag att du också är. Det tycker jag känns trevligast, att vi inte lurar eller sårar någon annan. Du bör inte vara alltför ung, för vi måste ju ha något att prata om också. Vi ska ha kul tillsammans och njuta och ha det bra, sen om det blir något varaktigt eller inte återstår att se.

5 thoughts on “Äldre dam söker en riktig man för någon sorts förhållande

 • 11/03/2020 at 18:51
  Permalink

  här finns en man på 55 år som gärna träffar dig , när och hur du vill , finns i Uppsala

  Reply
 • 06/04/2019 at 10:01
  Permalink

  Hej jag heter Mika och bor i Borås jobbar som skogshyggare . Jag skulle vilja träffa dig gillar 69, doggystyle, bli riden jag slickar dig till orgasm det älskar jag.

  Reply
  • 27/02/2020 at 06:07
   Permalink

   Hej. Du verkar spännande. Jag är en singel man, 60 år fyllda. Jag håller mig i bra form, är aktiv på många sätt. Ser helt ok ut. Skriv så får du veta mer mvh

   Reply
 • 07/07/2018 at 14:58
  Permalink

  62 årig pensionär med bil. Skild sedan några år.

  Reply
 • 07/04/2018 at 13:30
  Permalink

  Hej!
  Jag är en man på 64 år som gärna skulle vilja träffa dig! Är gift men det finns inget sex inom äktenskapet!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *