Vill träffa en snygg kille

jag het

Här har ni en kvinna i 30 års åldern som vill träffa en snygg och trevlig kille mellan 30-40 år med storlek 20 cm och uppåt. Det är väl inte direkt nåt förhållande jag söker utan mest lite tidsfördriv i vinter hehe. Nä men allvarligt talat, jag söker sex helt enkelt, kanske kan vi vara vänner också det får vi se. Men något förhållande är jag inte speciellt sugen på men man vet så klart aldrig, allt kan ju hända?!

Som du nog förstått gillar jag stora snoppar och inte bara lång, gärna grov också, du är uthållig så du kan tillfredsställa lilla mej. Hår kring snoppen gillar jag inte, har du det kan jag hjälpa dej att raka bort det, själv är jag helrakad (vaxad) och len och fin.

Jag ser bra ut och det ska du också göra, jag gillar långa snygga heta killar hehe. MEN du måste vara en reko kille, en snygg utsida räcker inte till mej! Känner vi för att träffas regelbundet, skitbra isåfall, annars funkar engångs också men jag kan nobba dej om jag känner vi inte kan få det skönt tillsammans. Kom igen, sitt inte hemma och låt livet passera, hör av dej så vi kan knulla och njuta tillsammans!

4 thoughts on “Vill träffa en snygg kille

 • 09/07/2019 at 06:28
  Permalink

  Ha sex på något allmänt ställe, i en bil, utomhus…

  Reply
 • 11/11/2014 at 22:59
  Permalink

  hej sexy girl. type to me bara 😉

  Reply
 • 07/11/2014 at 22:46
  Permalink

  Hej!

  Du kanske söker mig, jag är 41 år och kommer från Sydeuropa, jag tränar mycket, önskar en kvinna att ha sex och mys med.

  Med vänlig hälsning

  Danilo.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *