Victoria Milan – Ha en affär

Victoria Milan är en välkänd och bra dejting sajt för gifta och upptagna och lanserades i oktober 2010. Men även singlar som vill dejta diskret hittar du hos Victoria Milan. Hela sajten är uppbyggd så att du som medlem ska vara 100% anonym och kunna dejta diskret och därför finner du många bra funktioner som är riktigt bra. Det finns en panik-knapp som vi tycker är särskilt bra och även något som heter AnonymosBlur och mycket mera. Nedan ska vi på MILFblogg berätta lite mer om hur allt fungerar.

victoria milan

Ha en affär

Victoria Milans slogan är ”Gör livet levande – ha en affär”. Du hittar du tjejer, killar, män och kvinnor som söker en diskret dejt av något slag. Du är 100% anonym och du behöver alltså inte ljuga om din civilstatus, vilket är positivt, oavsett vad du söker så kan du vara ärlig. Det är helt gratis att bli medlem så att du i lugn och ro kan prova sajten. Vill du skaffa medlemskap så får du flera funktioner och vi presenterar medlemspriserna längst ner i denna texten.

Du hittar alla åldersgrupper hos Victoria Milan och alla söker en diskret affär. Söker du en diskret affär så kommer du att finna att tusentals andra söker detsamma som du, en hemlig och diskret affär. Att hitta en diskret affär på krogen, på jobbet eller liknande är mycket svårare och detta är en av anledningarna till att vi varmt kan rekommendera dej Victoria Milan, diskret, tryggt, hemligt och spännande.

Victoria Milan erbjuder dej en diskret affär

En av de saker som är så bra med Victoria Milan är att du är 100% anonym och det innebär att du kan vara helt ärlig. Just att du kan vara ärlig kommer att ge dej en bra start på en diskret affär och det ser vi som en mycket stor fördel. Du kan flirta med andra medlemmar, skicka meddelande och mycket mera för att få kontakt med andra medlemmar hos Victoria Milan.

Det är dessutom gratis att bli medlem och du kan välja att förbli gratis medlem eller om du vill ha speciella funktioner och erbjudande så kan du uppgradera ditt medlemskap. Du får erbjudande om olika former av medlemskap och när du betalar så kommer det inte att stå VictoriaMilan på ditt kontoutdrag utan det är en diskret avsändare.

Att bli medlem hos Victoria Milan är enkelt och gratis. Det du behöver är en email och vi rekommenderar dej anonyma email konto hos tex. Hotmail (numera Outlook) eller Gmail. När du registrerar din email så är det bra om du väljer ett nick name istället för ditt riktiga namn, allt för att vara så diskret och anonym som möjligt. Dessutom slipper du uppge personlig identifierad information vid registreringen, du är alltså 100% anonym.

Bra funktioner hos Victoria Milan

Panik-knapp – Det finns en panik-knapp som du klickar på om du behöver lämna snabbt, du bara klickar på panik-knappen och du kommer direkt att förflyttas till en annan sajt plus att du automatiskt loggas ut. Du blir även utloggad automatiskt när du varit inaktiv en tid och även då flyttas du till en annan sajt.

AnonymusBlur – Detta är en bra tjänst där du med ett enkelt och lättanvänt fotoverktyg kan göra dina bilder så anonyma som du önskar genom att tex. sudda ut och liknande. De bilder du har på din sida är inte offentliga, du själv väljer vem som får se dessa. Andra medlemmar måste be om ett godkännande innan dom kan se dina bilder du har upplagda.

Fördelar med att vara otrogen

Det finns en del fördelar med att vara otrogen när man är i en relation. Det är lätt att man glömmer bort varandra och att man helt enkelt tar varandra för givet och då försvinner ofta glöden. Men med en hemlig affär kan göra att din relation blommar upp igen och kan alltså vara positivt för en längre eller kortare tid. När man har en hemlig affär får man uppskattning och komplimanger och det behöver vi alla, en bekräftelse på att vi fortfarande duger. Detta i sin tur ger ofta ett bättre självförtroende och du blir mer avslappnad och din relation kan tom. bli bättre efter att du haft/har en hemlig affär.

Att ha en hemlig affär behöver inte gå ut på sex, det kan vara så mycket mer än så. Det kan vara en vänskap, en flirt eller något annat och man behöver inte ens träffas i verkligheten. Man kan ha en hemlig affär på nätet, hos Victoria Milan och detta är ett bra alternativ eftersom sajten är uppbyggd för att du ska vara 100% anonym. Det förbjudna är alltid spännande och det är ofta spänningen många saknar i en relation som pågått en längre eller kortare tid.

Dejta hos Victoria Milan i mobilen och surfplattan

Du kan logga in på ditt Victoria Milan konto även via mobilen och surfplattan så du kan dejta diskret var du än är! Deras mobilversion är en av de bästa på marknaden och uppdateras ofta och dessutom satsar dom mycket på sin mobila version. Detta för att många vill komma åt sitt VictoriaMilan konto där man kan vara helt ostörd, därför kan du alltid räkna med att mobilversionen är den absolut senaste och bästa på alla sätt. För dej som inte är så insatt i att surfa på mobilen så kan vi berätta att deras mobilversion är tydlig och mycket lätt att förstå.

Victoria Milan kundservice

Deras kundservice når du dygnet runt och de tider det inte finns Svensktalande kundservice betjänas du på Engelska. Dom är trevliga, hjälpsamma och mycket kunniga så har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta dom, de är där för dej.

Medlemskap hos Victoria Milan

Du undrar säkert vad deras medlemskap kostar, dock har vi valt att inte specificera detta då medlemspriserna förändras. Vi är noga med att ha vår sajt up to date. Att medlemskap kostar på dejting sidor online numera är vanligt och Victoria Milans medlemspriser ligger på en bra nivå och du får valuta för dina pengar. Du kan välja att betala allt på en gång eller att delbetala, betalar du allt på en gång så sparar du en slant eller om du köper tex. ett större kreditpaket så får du lägre pris per kredit osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *