Tjock mogen kvinna söker en snäll och seriös kille

jag tjock och sexigJag är en ganska tjock kvinna och vill träffa en snäll kille som vill ses ibland, kanske blir det mer än vänskap och sex?! Jag är ganska osäker på mej själv, ja jag kan knappt stava till självförtroende, mycket pga. mitt ex. Han var allt annat än snäll, han kallade mej så många fula saker och han lyckades trycka ner mej. Därför vill jag träffa en snäll kille som behandlar mej väl och hjälper mej att få tillbaka mitt självförtroende.

Jag vill inte vara tjock men det är inte så lätt att gå ner i vikt, men jag har hört att sex ska vara det bästa sättet att bli av med extra kilo, eller i alla fall ett av de trevligare sätten att gå ner i vikt. Vill du hjälpa mej med det och vill du vara min vän och kanske mer om vi båda vill? Du behöver inte vara orolig att jag kommer att tjata på dej om jag får känslor för dej och dom inte är ömsesidiga, sånt har jag växt ifrån kan man säga. Hör av dej, du som är snäll och omtänksam. Många kramar från en snäll men mycket osäker kvinna.

6 thoughts on “Tjock mogen kvinna söker en snäll och seriös kille

 • 24/06/2015 at 03:28
  Permalink

  Hej!
  Jag är en ungman på 25 år!
  Skulle gärna vilja träffa dig och ta hand om dig hör gärna av dig 🙂

  Reply
 • 18/05/2015 at 14:15
  Permalink

  hej e en kille på 20 år som e lite mullig så om du vill ha kulle på lika vill kår så e jag rät kille

  Reply
 • 08/05/2015 at 06:28
  Permalink

  Hej!
  Trist med sådana upplevelser….MEN jag ska få DIG att känna dig behövd och uppskattad. Är en positiv otämjd Stenbock på 43…Utrustad Bättre än genom snittet och är tillfreds med mitt utseende och fysik…Gillar full fart och är seriös både i och utanför sängen…Gillar att se när min partner njuter och blir tillfredsställd…Är driven och företagsam…Har endel spännande HETA ideer med dig i tankarna som vi kan utforska…hiii
  Bosatt i Stockholm…
  Ser fram emot ditt svar/kram Janne

  Reply
 • 02/04/2015 at 15:15
  Permalink

  Hej
  Är en väldigt snäll och nyfiken ung man. Jag är mullig och förstår helt vad du menar med vikten, det är inte lätt. Självförtroendet hoppas jag kommer tillbaks för jag har varit/är också som dig, men du ska veta det att du är väldigt fin, verkar som en rar person och gör mig kåt!

  mvh
  Oscar

  Reply
 • 27/03/2015 at 07:41
  Permalink

  Tjena måste bara säga att du är otroligt fin och jag gillar det jag ser och skulle vilja hjälpa dig att få tillbaka ditt självförtronde;) sen kan vi ju ta det som kommer när vi se . hör av dig 😉 jag längtar efter ditt svar 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *