Snygg kvinna söker en ÄKTA gentleman

Snygg kvinna söker en ÄKTA gentlemanNu är jag så trött på hur män uppför sej och att de numera sällan eller aldrig är äkta gentlemen. Därför söker jag nu en gentleman som vet hur en kvinna ska behandlas, både i och utanför sängen. Jag vill träffa en man som jag kan umgås med någon helg lite då och då, kanske hela helgen fredag till söndag eller kanske bara en utav dagarna.

Vi ska vara ett stiligt par som går ut på restaurang, bio eller liknande. Varje kväll ska sluta på hotellrum och vad som ska hända där behöver jag nog inte berätta. Du är som jag socialt kompetent, har snygg och modern klädsel, du respekterar mej som kvinna, naturligtvis.

Jag söker inget djupare förhållande och därför är det ok om du är gift men kanske behöver något sidan om. Jag är redo att åka en bit om jag träffar en riktig gentleman. Vill du ha en snygg och sexig kvinna någon helg då och då, så hör av dej, jag finns här, redo för spännande äventyr med stil och klass.

3 thoughts on “Snygg kvinna söker en ÄKTA gentleman

 • 02/06/2018 at 20:21
  Permalink

  Mitt i prick! Jag är ur-less på mitt äktenskap sen 6 mån tillbaka och har mer och mer börjat tänka på att träffa någon för att få ur mig lite sexuell frustration. i förhoppning om att äktenskapet kanske överlever tänker jag bara sköta det snyggt brevid. jag bor i karlstads-området men är beredd att åka en bit för att träffas, hör av dig om det verkar intressant

  Reply
 • 31/07/2016 at 00:42
  Permalink

  Hej på.dig en stylle kvinna d jag söker

  Reply
 • 06/07/2016 at 13:26
  Permalink

  Hej!

  Jag är en ung kille på snart 20 bast som är väl uppfostrad och vet hut. Jag är inte direkt en kung i sängen, inte ens en adelsman faktiskt, men jag älskar det!
  Just nu försöker jag komma i form efter en deppig tid i mitt liv då jag gick upp i vikt m.m, men jag tyckte din annons var intressant och jag skulle vilja spara dig till senare, när jag kommit på fötter, så vi kan göra något då!

  Det kanske inte är jätte skoj för dig att vänta så o mdu ignorerar detta förstår jag, jag ville bara ha möjligheten att ta chansen senare om du inte hittar någon annan tills dess.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *