Nudistkvinna söker sällskap i vinter

jag på nakenbad

Jag är en mogen kvinna i mina bästa år och jag är nudist. Jag älskar att sola och bada naken men nu är sommaren över och en lång vinter har vi framför oss. Några besök på stranden blir det inte på länge tyvärr. Jo kanske om jag beställer en resa men eftersom jag är ensam och har ingen att åka med så lär jag bli hemma.

Hur som helst, vintern är lång och mörk och ensam och att vara ensam är ganska tråkigt denna årstiden. Så därför söker jag med ljus och lykta efter lite sällskap. En bekantskap, en vän, en mysvän eller nåt sånt. Finns du man som precis som jag känner dej ensam och vill ha sällskap? Du får gärna vara nudist men inget krav, jag kan lära dej. Din personlighet är viktig för mej, jag måste känna att jag klickar med dej för att kunna ha kul tillsammans med dej.

Även om min kontaktannons finns på en erotisk sida så betyder det inte att det är enbart sex jag söker. Även om man tycker om sex så kan man hitta vänner här också. Hade varit kul att hitta någon som vill träffas, jag väntar och hoppas!

4 thoughts on “Nudistkvinna söker sällskap i vinter

 • 19/05/2015 at 12:54
  Permalink

  Hejsan
  Jag är en 38årig kille som lever i ett förhållande,men jag söker en nudistvän 🙂 har aldrig provat men är sugen 🙂
  Jag finns i Västerbotten .

  Reply
 • 24/06/2014 at 23:00
  Permalink

  Hej, söker en kvinna som vill följa med mig på nakenbad, vill gärna att vi börjar med lite mail o telefonkontakt för att låra känna varann!
  Kram Calle

  Reply
 • 09/03/2014 at 23:04
  Permalink

  jag 49 gillar nakenbad när det finns tid gärna i Skanör gillar även hemma o är singel pappa .kram

  Reply
 • 28/11/2013 at 15:12
  Permalink

  Jag är 20 år, har en stor kuk och vill bara knulla!
  hör av dig

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *