Mogen och sugen på mys och bus

Nu måste jag, som är både mogen och sugen, hitta nån att mysa med. Både under täcket och i det vanliga livet.

Mogen och sugen

Dock söker jag ingen fast relation utan enbart en sexuell relation med en man som precis som jag är en hög sexlust. Just sexlusten tycker jag blir högre och högre för varje år som går och därför bör du också ha en hög sexlust för att det ska fungera.

Jag söker kravlösa träffar med en och samma man, ålder, utseende och liknande är inte viktigt för mej. Att vi trivs ihop är viktigare än ytliga detaljer. Du är drogfri och renlighet är för dej en självklarhet och en dusch innan ett krav. Om vi trivs bra i varandras sällskap hade det varit kul att umgås lite också, men det får vi se hur det blir med det.

Hur jag ser ut? Nja inte så bra kanske, liten aning om hur jag ser ut ser du på bilden. Jag är alltså ingen skönhet, har väl några kilo för mycket också men det finns män som gillar det. Ytan är inte alltid det viktigaste, det kan jag lova!!!

2 thoughts on “Mogen och sugen på mys och bus

 • 18/10/2019 at 22:29
  Permalink

  Om ”hög sexlust” innebär att du nästan är omättlig och på gränsen till skev/överdriven i sex så har du mig här, Jag tycker du ska höra av sig till mig för jag kan garantera dig att jag kör 100% och kommer få dig att vrida dig i orgasmer

  Reply
 • 20/09/2017 at 18:10
  Permalink

  Yeh jag är redo att knulla dej och busa med dej, vill slicka di fina fitta mums. Kontakta mej

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *