Mogen kvinna söker lammkött

jag sexig bakifrån

Jag är en mogen kvinna som är gift. Med min makes tillåtelse söker jag en yngre kille som kan vara min toyboy! Min man och jag har levt ett långt liv tillsammans, vårt sexliv är absolut bra men vi behöver båda lite ombyte. Vi är såpass säkra i vårt äktenskap att det är möjligt att träffa andra. Kanske kan vi träffas alla tre för en skön stund tillsammans. Maken söker samtidigt en yngre kvinna så vem vet, vi kanske kan ses alla fyra och njuta tillsammans huller om buller?

Killen jag söker är mellan 20-35 år, välutrustad, gärna bi eller åtminstone lite bi nyfiken. Vi kan ses hemma hos mej när maken inte är hemma men helst vill jag ses hos dej om det är möjligt. Det gör inget om du är oerfaren, jag är mer än gärna din sexlärarinna. Jag lovar att du efter att ha blivit upplärd av mej kommer att bli den perfekte älskaren! Jag vill ha snabba träffar, söker inga vänner eller chattkompisar och liknande.

8 thoughts on “Mogen kvinna söker lammkött

 • 23/04/2019 at 18:52
  Permalink

  Jag är mycket oerfaren och hetro och har en normal stor kuk.

  Jag behöver verkligen en kvinna som kan lära upp mig.

  Reply
 • 16/11/2014 at 03:46
  Permalink

  Hej

  Är en 22 årig grabb som har fantiserat om MILF ett bra tag.

  Hör av dig

  Reply
 • 10/01/2014 at 15:19
  Permalink

  hej jag är singel och är 25 jag letar efter en kk
  jag är 176 cm har gröna ögon har en porr kuk

  Reply
 • 09/01/2014 at 21:57
  Permalink

  Hej!

  Jag är en kille som är 32 år, men trots det är jag lite oerfaren. Jag är bi. Jag skulle även kunna tänka mig träffas alla tre. Vi kan vara hos mig. Bor du Stockholm som jag :)? Jag tänder på äldre tjejer som dig …

  Kram

  Reply
 • 09/01/2014 at 20:10
  Permalink

  Är en kille på 25år som gärna träffar dig. Har länge fantiserat om att ha sex med en äldre mogen kvinna. Kan vi även kanske ha en trekant så blir jag bara kåtare.
  Hör av dig.

  Reply
 • 07/01/2014 at 09:54
  Permalink

  Hej jag är en kille strax över 20 år och du får mer än gärna vara min sexlärarina jag tänder Otroligt mycket på äldrekvinnor ssom vet vad dom gör! Ser mumsigt ut på bilden.

  Maila mig så kan vi ses.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *