Mogen dam söker män som är pigga på livet

Mogen dam söker män som är pigga på livetHallå där! Jag är en mogen dam med otroligt mycket charm, humor och livsglädje. Det har tagit mej långt här i livet. Jag har hittills haft ett fantastiskt liv, och det är inte slut än. Inte på långa vägar. Jag verkligen älskar män i alla dess former och storlekar och åldrar och nu är jag tillbaka i moderlandet för ett tag igen.

Har bott söderut nu och haft det trevligt, varmt, mysigt. ja, du kan nog tänka dej vad en pigg vulgär dam som jag ägnar sej åt om dagarna! Det är härligt och vara tillbaka här och nu behöver jag ha det lite skönt för att klara av kylan på höstarna och vintrarna. Ja även vår och sommar, för i Sverige är det jämt kallt. Jag vill inte sätta några gränser för vare sig ålder eller utseende. Du kan bo var du vill i landet, det finns ju både buss, tåg och flyg.

Men jag kan berätta att jag är ganska fräck i truten i rätt sällskap så det måste du tåla. Och jag har stor och god sexaptit. Är mycket impulsiv så kan få infall plötsligt att vi ska beställa hem mat och äta den i sängen eller att vi ska ta taxi till nån klubb och testa av alla drinkarna dom har. Det är alltså bra om du är pigg på livet. Är du det? Jag är det och är väl inte som andra kvinnor i min ålder, jag är mej själv och inget annat. Detsamma gäller för dej som svarar mej, du är spontan och dej själv, då kommer vi att ha mycket kul tillsammans.

5 thoughts on “Mogen dam söker män som är pigga på livet

 • 08/01/2016 at 18:43
  Permalink

  Hejsan! 45 årig singelkille här. Har varit ensam lääänge nu o saknar närhet, värme o sex. Vore skönt om du ville höra av dig.
  Kram

  Reply
 • 26/09/2015 at 23:06
  Permalink

  Vilken sexig kropp! Här är en vältränad kille på 37 som gillar fylliga kvinnor som du! Hoppas du väger ca 70 kg!

  Reply
 • 21/09/2015 at 19:04
  Permalink

  Hej

  Anders 45 bast här. Bor i Gävle. Kul om du kunde höra av dig

  /Kram

  Reply
 • 21/09/2015 at 06:54
  Permalink

  Hej.
  Din annons gjorde mig nyfiken 🙂 Hör gärna av dig så lovar jag en bra presentation av mig själv. Kram så länge

  Reply
 • 19/09/2015 at 02:29
  Permalink

  Hej är en grabb på 20 år, har erfarnhet av yngre tjejer men letar efter någon som har några år upp på mig och pallar en lång natt;)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *