Lagom mogen tjej söker en seriös kille

Lagom mogen tjej söker en seriös killeTjenare, här har ni en lagom mogen tjej i sina bästa år och där sex är en viktig del av mitt liv. Jag har varit i en längre relation och för ett tag sen blev jag singel och jag har börjat trivas riktigt bra med det och kommit över relationen. Tills nu har jag inte haft någon kille, det har inte varit läge om man säger så, men nu är det dags känner jag.

Därför undrar jag om här finns någon seriös kille som vill träffas för en fika helt förutsättningslöst? Om vi klickar så vill jag träffas regelbundet, inte bara för sex utan även som vänner som gör kul grejor tillsammans.

Jag har väl inga direkta krav på dej, jag har kommit till det stadiet i livet där åldern bara är en siffra och det ytliga är just ytligt och betydelselöst. Men det innebär inte att jag tar vem som helst, nej icke en chans, attraktionen måste finnas där för det ska funka. Jag svarar bara på dej som verkar seriös och har vett att uppföra dej. Vi ses snart hoppas jag! Kram

6 thoughts on “Lagom mogen tjej söker en seriös kille

 • 25/05/2016 at 19:02
  Permalink

  Hej! Jag är en 18-årig kille som letar efter någon äldre som vill ha kul. Jag är nästan 190 cm lång och ser hyfsat bra ut och jag är nöjd med mig själv. Jag vill testa på hur det känns att vara med en erfaren älskare och jag kan säga att jag själv inte är dålig. Jag älskar rollspel och bdsm men inte för grovt. Smisk, lite rep och annat går bra. Jag älskar även väldigt långa förspel och att slicka fitta. Hör av dig om du är intresserad. Vi skulle kunna skriva lite över internet.

  Kontakta mig om du möjligtvis skulle vara intresserad! 🙂

  Kram

  Reply
 • 13/05/2016 at 11:00
  Permalink

  Hej, jag är en en ung 18årig kille som är oskuld. du skulle inte vara sugen på att ta min i oskuld jag tänder på äldre kvinnor. Jag vill ochså att vi ska hålla det för oss om vi skulle träffas! Du kan väll höra av dig om det låter intressant hoppas vi ses /Jesper

  Reply
 • 29/04/2016 at 19:26
  Permalink

  Hej!
  Jag väntar att träffa dej.

  Reply
 • 29/04/2016 at 05:02
  Permalink

  Jag tar gärna en fika med dig 🙂 hör av dig ! 27 år är jag

  Reply
 • 28/04/2016 at 14:41
  Permalink

  Jag är väldigt glad och jag vill sova med dig jag är 26 år gammal och jag gillar eld

  Reply
 • 27/04/2016 at 18:26
  Permalink

  Hej här är en glad dalmas på 45 år o singel. Hoppas att du vill höra av dig. Kram kram

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *