Här finns en nyfiken dam som söker kontakt med unga män

nyfiken damHejsan, jag är en nyfiken dam, en dam som är oerhört nyfiken på unga män (20+). Jag är nu fri efter ett äktenskap som varit i stort sett i hela mitt liv. Jag har bara haft en man i mitt liv och jag har väl varit nöjd, men numera lever jag ensam och behöver lite sällskap. Något jag har fantiserat om de senare åren är unga män, ni ser bra ut och ni kan nog både ett och annat trots er unga ålder. Tycker du om en mullig och mogen kvinna med några kilo för mycket så läs vidare!

Trots min ålder ser jag relativt bra ut om man tar hänsyn till hur kvinnor i min ålder ser ut. Jag känner mej ungdomlig och är pigg och glad som person och försöker hålla igång med något hela tiden. Sedan jag blev ensam har jag förändrats en del, jag har blivit öppnare och mer social. Jag trivs helt enkelt riktigt bra med mitt liv nu.

Det är alltså unga män för njutbara stunder som denna nyfikna dam söker. Din lägsta ålder är 20 år och din högsta ålder är 35 år, ni som är äldre kommer inte att få några svar. Jag är mogen och ganska krävande men det betyder inte att du måste vara erfaren, jag kan lära dej. Unga män, är så som jag har förstått det, uthålliga, pigga och aktiva i sängen, vilket jag kräver helt enkelt. Man behöver inte göra det svårare än vad det är, eller hur grabbar! MVH

5 thoughts on “Här finns en nyfiken dam som söker kontakt med unga män

 • 23/07/2017 at 20:36
  Permalink

  24 åring som gärna vill bli upplärd av en mogen kvinna med en helt underbar kropp

  Reply
 • 08/07/2017 at 07:05
  Permalink

  24 år, Gbg, kåt på moget, egen lägenhet så hör av dig. Har bilder på hela kroppen

  Reply
 • 03/07/2017 at 23:40
  Permalink

  Jag vill ge dig njutbara stunder, dina krav är min lag. Jag bor i centrala Stockholm.
  Hör av dig en ung kåt kille.

  Reply
 • 01/07/2017 at 08:17
  Permalink

  25 år med stor kuk på 26 cm med extremt sexdriv. Ligger hemma nu med världens sex frustration och behöver verkligen bli omhändertagen sv en erfaren kvinna. Mejla mig så kan jag skicka bild på mig så du ser vad Du har att vänta dig.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *