Gift mogen kvinna som är mullig och söker en diskret älskare

gift mogen kvinnaHär har du en gift mogen kvinna som är lite mullig, som aldrig i hela mitt liv trodde jag skulle sätta in en sexannons på en sådan här sida. Men nu gör jag det, med darriga fingrar skriver jag denna texten. Det är både spännande och skrämmande men mest spännande, bara att visa mej helt naken så här gör att jag känner mej så busig. Ja, jag får väl se vad detta kan ge, om det är någon som ens svarar??!!

Jag och min make har varit gifta i många år och vårt sexliv har blivit nästan obefintligt. Jag har fört på tal att jag inte klarar av att leva utan sex och han bara säger att det är helt okej att du som en mogen gift kvinna ger dej ut på jakt. Ja det låter kanske konstigt men det verkar som han godtar att jag skaffar mej en hemlig älskare. Så därför undrar jag om här finns någon kille eller man över 25 som vill träffas för diskreta sköna stunder? Hoppas på nybörjartur. Mvh kåt mogen gift kvinna.

3 thoughts on “Gift mogen kvinna som är mullig och söker en diskret älskare

 • 05/08/2020 at 12:28
  Permalink

  Hej,
  Känner igen mig i den livssituation du beskriver. Och trodde aldrig (naivt, antagligen) att livet och surfande skulle ta mig hit, till en för mig främmande plats.
  Men nu när det hänt och efter att ha läst din text och beundrat din bild vore det väl dålig stil att inte åtminstone lämna en komplimang efter sig?
  Du verkar vara en mycket attraktiv kvinna. Tack för en fantasieggande annons.

  Reply
 • 08/11/2017 at 10:12
  Permalink

  Hej, är intresserad, är 52 år.
  Men vart bor du i landet?

  Kram Skalleper

  Reply
 • 21/09/2017 at 12:49
  Permalink

  Hej. Jag vill knulla dig. Jag är 27 år jag väntar dig

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *