Gift mogen kvinna söker en ung man för sex

ung man för sexMmmmm en ung man för sex, det är precis det jag behöver, han knullar mej ordentligt tills jag är helt nöjd. Maken fixar inte det längre, han börjar bli gammal och skruttig, tyvärr. Men förr, då jäklar, då kunde han. Det är med hans tillåtelse jag letar efter en ung man, jag skulle aldrig drömma om att gå bakom ryggen på honom. Det enda kravet han har är att han aldrig får veta när och att jag inte tar hem någon.

Unga män är av intresse, en åt gången och helst en och samma lite då och då. Men vi får se, om någon ens svarar, det återstår att se. Du är minst 22 år och max 35 år gammal, varken äldre eller yngre, tack!!! Det absolut enklaste är om du har en våning så vi kan ses hos dej, om inte, då får vi lösa det på något sätt.

Med respekt mot maken så sätter jag inte ut något foto på mej själv där någon i bekantskapskretsen kan känna igen mej. Tror ingen känner igen mej på bilden här, hoppas jag i vart fall. Vi får byta bättre bilder lite mer privat samt prata i webkameran en liten stund. Om jag begriper mej på hur det fungerar, jag är inte så teknisk på sådant. Men du kanske kan visa hur man gör! Kontakta mej snart, jag behöver dej! MVH

2 thoughts on “Gift mogen kvinna söker en ung man för sex

 • 20/04/2019 at 16:25
  Permalink

  Intressant. Är 27 år och driven. Jag kan nog få till att du har det skönt.

  Reply
 • 18/02/2018 at 16:16
  Permalink

  Jag blev väldigt kåt när jag såg din annons och blev super hård än vad jag vanligt vis blir jag är nämligen en ung kille på 18år och vill gärna bli upplärd av dig jag själv vet att jag kan själv hålla mig själv ganska länge när jag runkar men det är väll skillnad på din underbara fitta och din otroligt sexiga krop.
  Ps: är 18 å oskuld och oerfaren….

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *