Fet och kåt – Välnärd tjej söker sexförhållanden

Fet och kåt

Hej kära män, jag är 39 år gammal, jag kommer från Vadstena och som ni ser på min bild kan ni nog inte hitta något fylligare, vissa skulle säkert vilja kalla mig fet. Men eftersom jag känner mig bekväm i kroppen och inte har några problem med min övervikt vågar jag nu steget och söka online efter en sexpartner.

Jag är glad för ett seriöst förhållande, men även intresserad av en vacker sexrelation med lämpligt djup, det har jag ingen invändning mot om kemin mellan oss är rätt. Du ska inte vara yngre än 35 år och inte äldre än 55 år, du måste vara humoristisk, njuta av och älska att ha sex. Om jag har väckt ditt intresse ser jag fram emot att få svar, men läs gärna lite mer först om mig i min profil (FETTkåt). Nedan kan du logga in och sen skriva till mig.

One thought on “Fet och kåt – Välnärd tjej söker sexförhållanden

  • 20/01/2020 at 12:41
    Permalink

    Hej, jag kan kryssa av alla kriterier du söker hos en man förutom min ålder. Jag är 22 år och oskuld, men jag tänder på äldre och feta och härliga kvinnor. Enligt bilden på dig så tycker jag att du inte ser så fet ut, lite mullig. Jag har en fat fetish som amerikanare säger, så om du ville gå upp i vikt så skulle jag bli mer påtänd. Jag vet jag vet, detta är inte vad samhällets normer tvingar in på en, men jag följer min egen väg. Jag befinner mig 50 km söder om Göteborg i Norra Halland. Kungsbacka Kommun.

    Mig; 202 cm lång, vikt 107 kg, Normal/Muskler är inte snygg men är stark som en oxe och jag är självsäker.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *