Bestämd mogen kvinna behöver få utlopp för mina lustar

bestämd mogen kvinna

Nu måste jag få utlopp för mina lustar och behöver hjälp och söker den hjälpen här. Det borde inte vara så svårt att hitta en redig karl för ändamålet. Jag vet mitt värde, jag vet vad jag kan och jag vet att jag är sexig och snygg trots att jag inte är någon ungdom längre. Jag håller igång en del och är mån om min kropp och det syns antar jag?! Jag har inget speciellt ålderskrav på dej, dock ska du vara myndig, alltså 18 år eller äldre. Uppåt har jag inte några krav mer än att du måste kunna få stånd, annars är det ingen mening att träffas. Min ålder har inte någon som helst betydelse, det du ser är det du får, då är åldern ointressant!

Exakt vad vi ska hitta på det får vi ta lite mer privat, men jag kan säga så mycket som att jag är en bestämd mogen kvinna. Jag ska inte ha flera män utan vill träffa en och samma ganska så regelbundet. Jag ser helst att du är helrakad mellan benen, men du har sparat håret på bröstet om du har någon behåring där. Män ska vara män och allt vad det innebär, så ni män som är feminina till utseendet lär inte tända mej. Att du sköter din hygien tar jag som en självklarhet. Killar och män, skriv nu till mej, så vi kan ta en fika på stan och känna av kemin och sen ser vi vad som händer. Sugen?

3 thoughts on “Bestämd mogen kvinna behöver få utlopp för mina lustar

 • 29/03/2019 at 00:22
  Permalink

  Hej är en kille på 18 år som skulle vilja träffa dig och ha skoj och testa lite saker tillsammans är uthållig ganska erfaren och tänder på äldre kvinnor hör gärna av dig

  Reply
 • 07/07/2018 at 14:48
  Permalink

  Jag är 62, pensionär, fri och har bil. Är du intresserad, så hör av dig.

  Reply
 • 07/07/2018 at 13:55
  Permalink

  Hej är 24 år är väldigt kåt får lätt stånd och vill gärna ge dig de du vill ha är rakad

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *