Äldre nudist kvinna söker en man

jag mullig och mogen nudistkvinna

Jag är en äldre kvinna som är nudist och söker en likasinnad man som vän eller kanske mer. Jag gillar att vara på nakenbad både här hemma i sverige och utomlands, då jag tycker om att resa så blir det oftast resor till länder där naturism är tillåtet. Det finns inget ljuvligare än att ligga helt naken och sola och svalka sej i vattnet men det blir lite ensamt själv jämt.

Jag söker en seriös man som inte enbart är ute efter det sexuella utan även lite mer seriöst, kanske inget fast förhållande men något mitt emellan. Jag har varit gift och hela den biten och är ganska nöjd med det, möjligen kan jag bli särbo om det skulle gå så långt. Men jag får se, det är kanske inte ens någon som svarar mej, men jag hoppas det finns någon seriös man som hör av sej. MVH Nudistkvinnan.

6 thoughts on “Äldre nudist kvinna söker en man

 • 18/05/2021 at 19:46
  Permalink

  Hejsan följer gärna med på stranden 47år. Så kan jag och du mysa tillsammans hör av dig.

  Reply
 • 06/08/2018 at 13:02
  Permalink

  Hej hoppas du kontakta .ä du jätte snäll. Provade nudistbad passade mig perfekt. Kåt snäll man i sina bästa år 60. Hoppas på dig.

  Reply
 • 25/07/2018 at 19:08
  Permalink

  Hej låter som vi är lika sinnade, Hör gärna av dig kåt man vid sina bästa år,

  Reply
 • 25/07/2018 at 18:20
  Permalink

  Hej äntligen ja träffa rätt dam , nyfiken på nudist därför ja lider den sjuk dom alltid kåt, Hoppas du inget mot det?, Hör gärna av dig ps gilar resor hela värden över,

  Reply
 • 02/03/2016 at 19:04
  Permalink

  Hi jag vill träffa dig gärna å är 23 år gammal å bor i Malmö

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *