Äldre nudist kvinna söker äldre nudist man

Äldre nudist kvinna söker äldre nudist manÄr en kvinna som numera är ensam och därför söker jag en man som vill umgås. På somrarna så går jag alltid på nakenstranden och älskar alltså att vara naken. Detta är ingen sexuell annons utan ett rop på sällskap på ålderns höst.

Varför jag lägger in en nakenbild på mej själv? Ja, jag undrar det också, det är inte riktigt likt mej men jag tror man måste ha det för att ens få några svar här?!

Jag lever annars ett aktivt liv, spela boule, är aktiv i föreningar, åker gärna på solsemester, har goda vänner och umgås naturligtvis med familjen. Jag hoppas på svar från en äldre man som vill vara min vän och kanske älskare framöver vad det lider! MVH

4 thoughts on “Äldre nudist kvinna söker äldre nudist man

 • 05/08/2019 at 08:44
  Permalink

  Hej
  Jag undrar om jag kan lära känna dig och är nyfiken på hur det är att vara naturist, eftersom jag tycker om att vara naken.

  Reply
  • 04/11/2020 at 18:47
   Permalink

   Hej jag är 61 år men det är det ingen som tror så jag visar körkortet.har länge velat bli naturist men aldrig fått någon med mig. Jag bor i Piteå är lite transig, om du är intresserad så kan vi kanske höras av. Till dess så får du en kram.

   Reply
 • 29/04/2016 at 18:35
  Permalink

  Gentleman på 62 finns för dig

  Reply
 • 27/02/2016 at 21:17
  Permalink

  21 årig nudist här som gärna gör dig sällskap! 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *